Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

    Szolgáltatások
                                                             
           
           
           
           
           
                                                                 
                                                             
                                                                                                 
  Csarnoktenisz       Salakpálya  
         
  A teniszcsarnok erre a célra tervezett könnyűszerkezetes, rendkívül jó akusztikájú IBO csarnok. A pályák borítása speciális teniszszőnyeg, amely a keményborítású...       A szabadtéri tenisz szerelmeseinek szakszerűen megépített és karbantartott három salakborítású pálya áll rendelkezésére kitűnő világítással.
 
         
                                        Nyári tenisztábor  
  Teniszoktatás felnőtteknek, gyerekeknek        
        Az iskola végeztével, reggeltől délutánig, napi kétszeri teniszedzéssel, kreatív foglalkozásokkal, étkezéssel.
A gyermekeket életkoruk és tudásszintjük alapján különböző...
 
  Három jól felkészült, képzett oktató várja Önöket csoportos vagy egyéni oktatásra, illetve edzőpartnernek a hét minden napján bármilyen időpontban.
       
                               
                                        Rendezvény  
  Tenisz-shop, bérlés        
        Tekintettel arra, hogy létesítményünk gyönyörű környezetben helyezkedik el és hatalmas rendezett zöldterülettel, valamint naptól védett kiépített hangulatos terasszal rendelkezik...
 
  Kis tenisz boltunkban megtalálhat minden felszerelést, ami a teniszhez szükséges. Márkás ütők, labdák, ruházat, cipők, tenisztáskák és kiegészítők közül válogathat.        
                                         
                                        Büfé  
             
        Kis, hangulatos büfé kínál Önöknek üdítő és energiaitalokat, szendvicset, kávét, teát, édességet és nem utolsó sorban sörválasztékot.
 
           
                                           
                                                                                                 
  Szépvölgyi Teniszcentrum
H-1037 Budapest
Virág Benedek u. 39-41.
Tel.: +36 1 388 1591
E-mail: tenisz@szepvolgyi.hu

                                   
                                     
                                     
                                     
                                     
© 2011-2014. Szépvölgyi Teniszcentrum Szolgáltatásaink l Áraink l Rendezvények l Galéria l Kapcsolat l Molnár Teniszakadémia l Home Regina Kreatív Design
     
Három jól felkészült, képzett oktató várja Önöket csoportos vagy egyéni oktatásra, illetve edzőpartnernek a hét minden napján bármilyen időpontban.

Amennyiben nincs edzője, vagy nem ér rá partnere, igénybe veheti adógatógépünket.


A teniszezni vágyó gyerekeket 5 éves kortól várjuk. Az edzések szakedzők részvételével zajlanak, alacsony létszámú, 4-6 fős korosztályos csoportokban, hogy valamennyi játékosra megfelelő mennyiségű figyelem jusson.

A program ára: 12.000 Ft /fő/hó heti egy óra
edzésre vonatkoztatva a téli szezonban, az egy hónapra eső órák mennyiségének függvényében.


A kiemelkedő tehetségek számára a szülőkkel történt konzultációt követően lehetőséget biztosítunk a versenyzői programunkban való részvételre.

További információkat a tanfolyamainkról és azok időpontjairól a programban résztvevő szakedzőktől kaphatnak személyesen a Szépvölgyi teniszcentrumban, 1037 Budapest, Virág Benedek utca 39-41., illetve telefonon:

Molnár Balázs: +36 70 382 2862

továbbá e-mailen: tenisz@szepvolgyi.hu

Tekintettel arra, hogy létesítményünk gyönyörű környezetben helyezkedik el és hatalmas rendezett zöldterülettel, valamint naptól védett kiépített hangulatos terasszal rendelkezik, kiválóan alkalmas különféle rendezvények céljára.
Baráti társaságok, cégek, bankok rendszeresen rendeznek nálunk akár tenisszel, akár termékbemutatóval egybekötött programokat, partikat, születésnapokat, versenyeket, családi napokat.

Lehetőséget biztosítunk akár az egész létesítmény bérlésére is kellő idoben egyeztetett időpontban. Készséggel és tapasztalattal segítünk a program és party szervezésben.
Kis tenisz boltunkban megtalálhat minden felszerelést, ami a teniszhez szükséges. Márkás ütők, labdák, ruházat, cipők, tenisztáskák és kiegészítők közül válogathat. Több teniszütőből teszt ütőt is tartunk, így vásárlás előtt helyben kipróbálható. Természetesen ütők húrozását is vállaljuk helyben hozott vagy általunk kínált húrral.
Amennyiben valamit otthon felejt, azt nálunk bérelheti is, legyen az ütő, teniszcipő vagy akár a teniszpartnere is, hiszen nálunk adogatógépet is bérelhet, ha edző nélkül szeretne ütési technikáján csiszolni, finomítani
.
A teniszcsarnok erre a célra tervezett könnyűszerkezetes, rendkívül jó akusztikájú IBO csarnok. A pályák borítása speciális teniszszőnyeg, amely a keményborítású pályákkal szemben védi a játékosokat a sérüléstől. A szőnyeg gumigranulátummal van beszórva, melytől a salakborításhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. A csarnok kitűnő fűtő-, illetve szellőzőrendszerrel és speciálisan a teniszhez kialakított 400 lux-os tükröződésmentes világítással rendelkezik.