Salakpálya

Salakpályáink kellemes zöld környezetben biztosítják a zavartalan játékot. A természet közelségét élvező pályákon a tenisz kellemes kikapcsolódást nyújt, a játékot követően pedig büfénk szabadtéri teraszán folytatódhat a feltöltődés.

Teniszcentrumunkban az alábbi módokon van lehetőségük a pályabérlésre:

  • Alkalmi foglalás 

Telefonon keresztül a 06-30/998-6969-es telefonszámon lehetséges.

Egy vagy több óra időtartamra szól, igény szerinti időpontban (a szabad pályák függvényében.) A pálya díja a helyszínen fizetendő.

  • 10 alkalmas bérlet

Egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól, 10 egymást követő hétre; amelyből igény szerint több is váltható. 

A 10 alkalmas bérlet a nyári szezonban 8%, a téli szezonban 10% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

  • Szezonbérlet

A nyári szezonra (23 hét), és a téli szezonra (29 hét) külön váltható meg. A szezonbérlet egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól; amelyből igény szerint több is váltható.

A szezonbérlet a nyári szezonban 10%, a téli szezonban 15% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

Nyári szezonban, a salakpályára váltott szezonbérlettel rendelkező vendégeinknek részére biztosítjuk az időjárástól független játék lehetőségét: a csarnokpályáinkat eső esetén igénybe tudják venni. (A pályakülönbözet 1900 Ft/óra)

Az alkalmi foglalás, a 10 alkalmas bérlet és a szezonbérlet pályaárait az Áraink menüpontban tekinthetik meg részletesen. 

Teniszcentrumunkban 24 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőségük díjmentesen lemondani a foglalást. 24 órán belüli lemondás esetén a pályabérlés díjának 100%-át számítjuk fel. (A 10 alkalmas bérlettel és a szezonbérlettel rendelkezők esetében az adott alkalom a bérletből felhasználtnak minősül, azaz nem pótolható.)

Teniszpálya
Scroll to Top