Salakpálya

Salakpályáink az idei teljes megújulást követően is kellemes zöld környezetben biztosítják a zavartalan játékot. A természet közelségét élvező pályákon a tenisz kellemes kikapcsolódást nyújt, a játékot követően pedig büfénk szabadtéri teraszán folytatódhat a feltöltődés.

Teniszcentrumunkban az alábbi módokon van lehetőségük a salakpályabérlésre:

  • Alkalmi foglalás 

Telefonon keresztül a 06-30/998-6969-es telefonszámon lehetséges.

Egy vagy több óra időtartamra szól, igény szerinti időpontban (a szabad pályák függvényében.) A pálya díja a helyszínen fizetendő.

  • Szezonbérlet

A nyári szezonra és a téli szezonra külön váltható meg. A szezonbérlet egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól; automatikus foglalást jelent a szezon idejére (25 hét); amelyből igény szerint több is váltható.

A szezonbérlet a 15% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

Nyári szezonban, a salakpályára váltott szezonbérlettel rendelkező vendégeinknek részére biztosítjuk az időjárástól független játék lehetőségét: a csarnokpályáinkat eső esetén igénybe tudják venni pályakülönbözet megfizetése ellenében.

Az alkalmi foglalás pályaárait és a bérletes pályaárainkat az Áraink menüpontban tekinthetik meg részletesen. 

  • 10 alkalmas bérlet

Egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól, automatikus foglalást jelent 10 egymást követő hétre; amelyből igény szerint több is váltható. 

A 10 alkalmas bérlet 10% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

  • 5 alkalmas bérlet

Egy választott idősávon belül korlátlanul felhasználható a szezonon ideje alatt; az időpontok alkalmilag, a szabad pályák függvényében foglalhatók.

Az 5 alkalmas bérlet 10% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

  • 5 alkalmas mozgóbérlet

A szezon ideje alatt korlátlanul felhasználható, idősávtól függetlenül; az időpontok alkalmilag, a szabad pályák függvényében foglalhatók.

Az 5 alkalmas mozgóbérlet esetében egy alkalom díja 5000 Ft/óra.

A felsorolt pályabérlési lehetőségek (bérletek) csak a szabadtéri salakos pályáinkra vonatkoznak!

Teniszcentrumunkban 24 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőségük díjmentesen lemondani a foglalást. 24 órán belüli lemondás esetén a pályabérlés díjának 100%-át számítjuk fel. (A bérlettel rendelkezők esetében az adott alkalom a bérletből felhasználtnak minősül, azaz nem pótolható.)

Scroll to Top