Általános Szerződési Feltételek

1. Pályabérlés

1.1 A pályabérlés módjai

A pályabérlés két külön árszabással rendelkező pályára vonatkozhat: nyári szezonban a szabadtéri salakpályáinkra, illetve az egész évben nyitva tartó szőnyegborítású csarnokpályáinkra.

A Szépvölgyi Teniszcentrumban az alábbi módokon van lehetőségük a pályabérlésre:

1.1.a. Alkalmi foglalás útján

Telefonon keresztül a 06-30/998-6969-es telefonszámon lehetséges.

Egy vagy több óra időtartamra szól, igény szerinti időpontban a szabad pályák függvényében. A pálya díja a helyszínen fizetendő.

1.1.b. 10 alkalmas bérlet megváltásával

Egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól, 10 egymást követő hétre; amelyből igény szerint több is váltható.

A 10 alkalmas bérlet a nyári szezonban 8%, a téli szezonban 10% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

1.1.c. Szezonbérlet megváltásával

A nyári szezonra (23 hét), és a téli szezonra (29 hét) külön váltható meg. A szezonbérlet egy választott időpontra, heti egy alkalomra, egy órás időtartamra szól; amelyből igény szerint több is váltható.

A szezonbérlet a nyári szezonban 10%, a téli szezonban 15% kedvezményt tartalmaz az alkalmi pályaárhoz képest.

Nyári szezonban, a salakpályára váltott szezonbérlettel rendelkező vendégeinknek részére biztosítjuk az időjárástól független játék lehetőségét: a csarnokpályáinkat eső esetén igénybe tudják venni. (A pályakülönbözet 1900 Ft/óra)

Az alkalmi foglalás, a 10 alkalmas bérlet és a szezonbérlet pályaárait az Áraink menüpontban tekinthetik meg részletesen.

1.2. Pályabérlés időtartama

A szabadtéri pályáinkon egy órányi pályabérlés 55 perc játékidőből, és 5 perc pályarendezésből áll. Kérjük, az 55 perc játékidő letelte után a pályák szélén található eszközöket igénybe véve húzzák le a salakpályát; a pályakarbantartás után pedig legkésőbb a pályabérlés megkezdésétől számított 60. percben hagyják el a pályát, hogy azt a következő játékos is időben igénybe tudja venni.

1.3 Pályabérlés eső esetén

A Szépvölgyi Teniszcentrumban eső esetén is van lehetőség a játékra az alábbi feltételek szerint:

A szabadtéri salakos pályákra váltott szezonbérletek esetében lehetőséget biztosítunk a csarnokban történő játékra rossz idő esetén, 1900 Ft pálya különbözet megfizetése ellenében.

A szabadtéri salakos pályákra váltott 10 alkalmas bérlettel rendelkező vendégeink részére rossz idő esetén a szabad pályák függvényében tudunk lehetőséget biztosítani a csarnok használatára. Ebben az esetben a bérletre befizetett összegből a csarnokpálya használati díját vonjuk le.

Az alkalmi foglalással rendelkező vendégeink részére rossz idő esetén a szabad pályák függvényében tudunk lehetőséget biztosítani a csarnokban történő játékra – a csarnokpálya használati díjának megfizetése ellenében.

2. Pályabérlés lemondása

Teniszcentrumunkban 24 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőségük díjmentesen lemondani a foglalást. 24 órán belüli lemondás esetén a pályabérlés díjának 100%-át számítjuk fel. 24 órán belüli lemondás esetén a 10 alkalmas bérlettel és a szezonbérlettel rendelkezők esetében az adott alkalom a bérletből felhasználtnak minősül, azaz nem pótolható.

3. A pályán található eszközök használata

A pályán található eszközök – labdák, labdaszedő csövek, bólyák, stb. – a Szépvölgyi Teniszcentrum tulajdonát képezik. Amennyiben nem a Szépvölgyi Teniszcentrummal szerződésben álló teniszedzőkkel vesznek részt teniszoktatáson, úgy megkérjük Önöket, hogy az említett eszközöket ne használják!

4. Pályabérlés edzők részére

Azon teniszedzők részére, akik a Szépvölgyi Teniszcentrummal nem állnak szerződésben,

hétköznap 11 óra és 15 óra között, hétvégén a szabad időpontok függvényében tudunk pályát biztosítani.

5. Szolgáltatások

5.1. Magánórák professzionális teniszedző segédletével

A Szépvölgyi Teniszcentrum jelenleg három teniszedzővel együttműködésben biztosítja a lehetőséget a megfelelő tenisztudás elsajátítására magánórák keretében. A szolgáltatás díja 7900 Ft/óra; amely a teniszedzőnek fizetendő.

Az érdeklődők részére telefonon nyújtunk tájékoztatást a 06-30/998-6969-es telefonszámon.

5.2. Teniszütő bérlés

A Szépvölgyi Teniszcentrum lehetőséget biztosít felnőttek és gyermekek számára egyaránt teniszütő bérlésére 500 Ft/ütő/alkalmon. Erre vonatkozó igényeiket kérjük jelezzék a teniszcentrum recepcióján.

5.3. Teniszütő húrozás

Lehetőséget biztosítunk teniszütők behúrozására 4900 Ft/ütő díjazás ellenében. Erre vonatkozó igényeiket kérjük jelezzék a teniszcentrum recepcióján.

5.4. Tenisz shop

A tenisz shop kínálatában megtalálható minden eszköz, amire szükség lehet a teniszezés során. Árukészletünk folyamatos frissítés alatt áll; termékeink csak helyben megvásárolhatók. Igény esetén személyre szólóan is végzünk árubeszerzést. Erre vonatkozó igényeiket kérjük jelezzék a teniszcentrum recepcióján.

5.5. Rendezvények lebonyolítása

A Szépvölgyi Teniszcentrum lehetőséget biztosít céges rendezvények, forgatások, születésnapi partik megrendezésére, és aktív segítséget nyújt ezek lebonyolításában. Ajánlatkéréssel forduljanak hozzánk emailben a tenisz@szepvolgyi.hu vagy a 06-30/1177-082-es telefonszámon.

5.6. Gyermekek számára összeállított csoportos foglalkozások

A gyermekek számára több lehetőséget is biztosítunk a tenisztudás elsajátítására. Magánórák keretében egész évben, nyári táborok keretében az iskolai szünetben, gyermektanfolyamok keretében az iskolai évközi időben. Bővebb tájékoztatásért kérjük forduljanak hozzánk emailben az info@szepvolgyi.hu címen, illetve telefonon a 06-30/998-6969-es telefonszámon.

Scroll to Top