Szolgáltatásaink

Csarnoktenisz

Könnyűszerkezetes, szőnyegborítású teniszcsarnokunkban minden évszakban, időjárástól függetlenül tudjuk fogadni a teniszezni vágyókat. A csarnoknak köszönhetően nálunk eső esetén sem marad el a játék a nyári időszakban;

rend2

Rendezvény

A teniszcentrum rendszeresen otthont ad céges rendezvényeknek, forgatásoknak, születésnapi partiknak. Ajánlatkéréssel forduljanak hozzánk emailben a tenisz@szepvolgyi.hu vagy a 06-30/1177-082-es telefonszámon.

Salakpálya

A szabadtéri tenisz szerelmeseit szakszerűen megépített és karbantartott három salakborítású pályával várjuk. Nálunk sötétedés után sem kell abbahagyni a játékot, hiszen mindhárom pályánkat kitűnő világítással láttuk el.

Tenisz-shop

A teniszcentrumban található tenisz shopban széles választékban kínálunk mindent, amire csak a játékhoz szükség lehet: teniszütők, teniszlabdák, tenisztáskák, teniszcipők és sportruházat mellett kiegészítők sokszínű kínálatával várjuk kedves vendégeinket.

2

Teniszütő húrozás

Teniszcentrumunkban a teniszütők megvásárlása és bérlése mellett lehetőség van a teniszütők húrozására is. A szolgáltatás igénybevételéhez kérjék recepciós kollégáink segítségét!

cocktail, cocktail glass, cocktails-1869860.jpg

Büfé

A zöldövezetben elterülő teraszunkon széles meleg-és hidegüdítő választék fogadja a vendégeinket. A frissítő- és sportitalok mellett kávé- és sörkínálattal várjuk a felfrissülni vágyókat.

1

Teniszütő bérlés

A saját teniszütő hiánya nálunk nem állhat a játék útjába. Bérütők széles választékával rendelkezünk, többféle márka különböző korosztályoknak szánt ütőit tudjuk biztosítani vendégeink számára. A szolgáltatás igénybevételéhez kérjék recepciós kollégáink segítségét.

Scroll to Top